Advanced search
Start date
Betweenand

Gabriela Alves Macedo

CV Lattes ORCID


Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Faculdade de Engenharia de Alimentos (FEA)  (Institutional affiliation from the last research proposal)
Birthplace: Brazil

Food Engeneering graduated at Universidade Estadual de Campinas (1993), master's at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (1995) and ph.d. at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (1997). Research area focused in production and aplication of enzymes to improve quality and bioactivity. (Source: Lattes Curriculum)

News published in Agência FAPESP Newsletter about the researcher
More itemsLess items
Articles published in other media outlets ( ):
More itemsLess items
VEICULO: TITULO (DATA)
VEICULO: TITULO (DATA)
Research grants
Scholarships in Brazil
Scholarships abroad
FAPESP support in numbers * Updated October 12, 2024
Total / Available in English
Most frequent collaborators in research granted by FAPESP
Contact researcher

Service temporarily unavailable

Keywords used by the researcher
Patent applications

MEIOS DE CULTURA DE TORTA RESIDUAL DE MAMONA PARA PRODUÇÃO SIMULTÂNEA DAS ENZIMAS FITASE E TANASE, E DETOXIFICAÇÃO DA TORTA DE MAMONA, PELO MICROORGANISMO PAECILOMYCES VARIOTII ATRAVÉS DA FERMENTAÇÃO SÓLIDA, ENZIMAS OBTIDAS E SEUS USOS PI1103789-0 - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Gabriela Alves Macedo ; José Valdo Madeira Júnior - August 2011, 05

MEIOS DE CULTURA DE RESÍDUO DE BAGAÇO DE LARANJA PARA PRODUÇÃO SIMULTÂNEA DAS ENZIMAS FITASE E TANASE PELO MICROORGANISMO PAECILOMYCES VARIOTII ATRAVÉS DE FERMENTAÇÃO SÓLIDA, ENZIMAS OBTIDAS E SEUS USOS PI1103791-1 - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Gabriela Alves Macedo ; José Valdo Madeira Júnior - August 2011, 05

PROCESSO PARA PRODUÇÃO DE HESPERITINA, HESPERITINA OBTIDA E SEUS USOS BR1320120211440 - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Gabriela Alves Macedo - August 2012, 23

PROCESSO DE INTERESTERIFICAÇÃO ENZIMÁTICA, COMPOSIÇÃO LIPÍDICA INTERESTERIFICADA, SEUS USOS, COMPOSIÇÃO FARMACÊUTICA, PRODUTO ALIMENTÍCIO E COMPOSIÇÃO COSMÉTICA BR1020140202668 - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Gabriela Alves Macedo - August 2014, 15

MEDIA FOR THE CULTURE OF ORANGE-BAGASSE WASTE FOR SIMULTANEOUS PRODUCTION OF THE PHYTASE AND THANASE ENZYMES BY THE MICROORGANISM PAECILOMYCES VARIOTII BY MEANS OF SOLID FERMENTATION, THE ENZYMES OBTAINED AND THE USES THEREOF PCT/BR2012/000250 - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Gabriela Alves Macedo ; José Valdo Madeira Júnior - July 2012, 23

Please report errors in researcher information using this form.
X

Report errors in this page